diumenge, 9 d’octubre del 2011

Hola Món!

Benvinguts al Bloc de Xarxes!

Cap al final de la dècada dels 90 van agafar protagonisme a la xarxa i, tot i que sovint se'ls vol enterrar, els blocs segueixen estant vius, i segueixen sent una porta oberta a la xarxa.


Però, què és un Bloc?

Doncs si tenim en compte la definició del TERMCATBLOC. Pàgina web, generalment de caràcter personal i poc institucional, amb una estructura cronològica que s'actualitza regularment i que presenta informació o opinions sobre temes diversos.

Però no tots els blocs són iguals, així que anem a definir-ne algunes categories tenint en compte les definicions que te en compte STIC.cat a l'hora d'organitzar els premis bloc:

Criteris establerts per a identificar un bloc corporatiu
Considerarem bloc corporatiu aquell realitzat per una organització / institució / entitat amb la finalitat de:

a) parlar sobre la propia organització / entitat / institució
b) parlar sobre productes, serveis o activitats que ofereix

Criteris establerts per a identificar un bloc professional
Considerarem bloc professional aquell que, realitzat personalment o per encàrrec a un tercer, té com a objectiu la promoció de la imatge personal o professional d’aquell a qui fa referència.

Així mateix, s’inclouen en aquesta categoria aquells blocs de professionals o persones amb important rellevància pública (càrrecs electes, polítics, esportistes d’alt nivell, artistes, presentadors o col·laboradors de ràdio o televisió, etc) que utilitzin el seu bloc com una eina més de comunicació professional.

Així doncs, tot vostre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada