dilluns, 12 de desembre del 2011

PIROVALLÈS

L’empresa Pirovallès neix l’any 1978, arrel de que una persona ja vinculada al sector de la pirotècnia (Miguel Angel Rodriguez Pedemonte) va voler crear la seva pròpia empresa. Els seus inicis van ser la compra i venda d’articles de pirotecnia. El radi de venda de l’empresa a l’àrea de Catalunya.

Ens hem adonat que en el món de les xarxes socials és important tenir en compte l’estudients a Internet, en quina tipus de informació o persones confien, la influència social que tenen els teus clients i qui confia en ells i saber el comportament que aquests tenen a Internet. imatge corporativa, per donar-se a conèixer més àmpliament. De moment la seva presència a les xarxes socials és molt minoritària però amb la web s’expandirà a altres xarxes.donar més publicitat dels seus productes ide l’empresa mitjançant enquestes i monitoratge: veure on estan els teus cli

Objectius de les xarxes socials:

Watching (visitant):Fa referència a la informació que compartim i que pot resultar de més interès als usuaris. En el cas de Pirovallès aquí ens trobem amb els blogs(labengala.com), la nostra web www.pirovalles.es, vídeos ( youtube) i les xarxes socials ( Facebook, Twitter i Linkedin).

Sharing (compartint): Aquest consisteix en participa tothom de la nostra informació a través de les xarxes Socials; per exemple, a través de Facebook o Twitter es comparteix fotografíes, novetats, informació...

Commenting(comentant): En aquest cas es tracta d’enriquir el diàleg entre l’ empresa i client comentant l’estat dels altres, valorant els productes i serveis de l’empresa o opinant a blogs com labengala.com

Producing (produint): Donem informació dels nostres productes i sobre nosaltres ( des de dins de la pròpia empresa) mitjançant continguts propis com blogs, vídeos, webs...

Curating (moderant): Fa referència a la gestió que es porta a terme referent a la informació relacionada amb la nostra empresa. En aquest nivell es tracta de gestionar per exemple una pàgina

de facebook, en el nostre cas hem cregut oportú crear un grup.

Els canals que utilitzaríem a Pirovallès per portar a terme la Proposta d’ estratègia en Xarxa són els següents :

1. La web: El nostre principal canal serà la nostra web www.pirovalles.es que en aquests moments està en construcció. L’objectiu principal és aconseguir un augment de ventes anuals, donant-se a conèixer més en el mon de les Xarxes socials, promocionar l’empresa a nivell tant comarcal com nacional, captació de nous clients i sobretot donar un millor servei al client. La nostra web va adreçada a tot tipus de públic , tant infantil com adult, sempre respectant en tot cas l’ús restringit d’algun article que per raó de l’edat no pot comprar sense la supervisió d’un adult i sobretot tenint el màxim de precaució ja que no hem de deixar de pensar que és un sector peculiar, en quan a que es tracta de matèries perilloses.

2. Un altre dels canals que incorporaríem com a estratègia de xarxa és la creació d’un blog anomenat labengala.com, on disposarem d’un lloc per difusió de fotografies de concursos, notícies relacionades amb l’àmbit pirotècnic i l’usuari pot fer qualsevol comentari sobre l’empresa o els nostres productes tant sigui positiu com negatiu, el que comportarà poder o no fer canvis en la estratègia de l’empresa. En el mateix blog també figuraran diversos enllaços com twitter, facebook, linkedin i contacte amb web empresa.

3. Facebook: Creació d’un grup obert a tothom on l’usuari es pugui agregar al mateix per fer qualsevol tipus de comentari o veure fotografies, enllaços, vídeos, etc.. i alhora poder disposar d’informació d’esdeveniments que ha realitzat l’empresa (ex. Correfoc de Granollers).

4. Twitter: L’objectiu de tenir twitter és tenir un alt nombre de seguidors, pretenem conèixer molt a fons l’usuari que ens visita des de ben a prop per interactuar amb l’empresa per tal d’adaptant-se a les necessitats que resultin ser més satisfactòries pel client.

5. Linkedin: Amb aquest canal pretenem establir contactes amb professionals del mateix sector per intercanvi d’idees com situació de mercat, nous productes, noves tendències, normativa i així donar a conèixer la nostra empresa i poder aconseguir clients potencials. També ens dona la possibilitat de poder contractar millors treballadors per l’empresa ja sigui per experiència o bagatge en aquest àmbit.

6. Youtube: Hem pensat en aquest canal per la nostra estratègia d’empresa, per l’espectacularitat que suposa la difusió dels esdeveniments on participa l’empresa mitjançant vídeos, tenint en compte que és un dels canals més populars a nivell mundial. És important tenir aquest mitjà per difondre els efectes que suposen els articles que té l’empresa i així captar al client per la visualització del mateix amb els comentaris que en pugui fer d’ell.

La forma d’avaluar la nostra estratègia seria la següent:

-resultats per canal: sentiment i interacció per canal, número de cliks, tweets, fans i followers per canal.

- resultats per contingut: número de visites per contingut, sentiment, retweets, “me gusta”, comentaris, nombre de fans o followers guanyats per contingut i nombre d’interaccions.

-Resultats durant la campanya de Sant Joan: número de conversions, número de visites, cost per conversió.

-Interaccions: número de comentaris sobre productes, número de comentaris contestats, sentiment de comentaris per producte.

-Publicitat a la xarxes: vendes mitjançant publicitat, número de visites, número de fans aconseguits.

- Visibilitat: visibilitat en buscadors mitjançant de continguts publicats a xarxes, número de visites, visualitzacions, sharings i creixement de fans en el temps.

-Conversions: Número de conversions per canal, número de return visits, vendes segons la opinió d’altres, evolució de vendes per canal i producte, comparativa de vendes per canal.

-Eines d’anàlisi: eines que monitoritzen canvis en les webs (ex. Watch ThatPage), eines que monitoritzen cerques socials com guzzle, social seek, eines que monitoritzen twitter i facebook com twitter advanced search i facebook search,aplicacions per monitoritzar twitter com moniteer,Klout, post Rank…

-Personalitzar URL’s I analitzar clicks mitjançant Hootsuite (ow.ly) I Bit.ly.

-Comparativa d’ eines d’analítica web, a través de 8 variables : temps de resposta, dades demogràfiques,dades de competidors,cost,precisssió,exactitud, Font de dades, Centrat en usuaris, navegadors o xarxes. En aquest cas utilitzariem Google Analytícs: Serveix per mesurar el tràfic dels llocs web i analitzar el comportament dels visitants dintre del mateix amb l’ objectiu de millorar el acompliment dels nostres objectius de negoci.També ens centrariem en google Analytics perquè és gratuit, fácil d’ instal.lar i fácil d’ utilizar.

Per arribar a una bona estratègia de marketing i arribar al client final, portarem a termeles accions següents:

  • - Escoltar
  • - Unir-se a la conversa
  • - Crear identitat
  • - Saltar-se els mitjans tradicionals
  • - Mesurar resultats
l'Objectiu principal de la nostra estratègia de marketing és la d’apropar-nos al consumidor final mitjançant una web corporativa , Blog, twitter (microblogging), flickr, wikis, etc… i entrar en el món de les xarxes socials seguint un model participatiu amb la finalitat de que els visitants interactuïn al màxim amb l’ empresa.

Estratègies on-line:

  1. 1. Blog
  2. 2. Xarxes socials
  3. 3. Posicionament a cercadors: paraules clau a la propia web, cerca de links, etc..
  4. 4. E.mailing: comunicación periòdica: newsletters, profesional: distribució/detallista i client final: consumidor/empresa

Estratègies off-line:

  1. 1. Ofertes de packs
  2. 2. Promocions
  3. 3. Tiquets regal
  4. 4. Descomptes a partir d’una quantitat determinada en la compra d’articles.

En conclusió, creiem que les Xarxes Socials ajudaran a l'empresa a augmentar el número de ventes tenint una previsió de 3.325 seguidors del facebook, 800 visites al blog, obtenir informació dels consumidors, critiques, gustos, preferències i fer les primeres ventes on line

El nostre enllaç al prezi és: http://prezi.com/ixnsjkyhkawp/pirovalles/

Laubins group, format per Laura Turiel, Alba Manresa i Núria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada