divendres, 9 de desembre del 2011

Jaume Creixell

La nostre finalitat es donar a coneixer el ex entrenador Jaume Creixell i esmentar tot lo relacionat amb el món del futbol, especialment del F.C. Barcelona.
Ens dirigim a tota mena de públic, especialment seguidors del futbol i de la passió culé.
En la seva etapa com a jugador, Creixell va ocupar la posició de portera en diferents equips, arribant a formar part de la plantilla de l'Elx Club de Futbol en 1963, primera temporada que el club il·licità va estar en Primera Divisió. Com a porter, va desenvolupar bona part de la seva carrera esportiva en equips com el CF Badalona, on va debutar i va jugar fins a en tres ocasions, Terrassa FC, UE Sant Andreu, Real Jaén, CE Europa o el Gimnàstic de Tarragona entre altres clubs, fins que es va retirar del futbol professional amb 33 anys.

En 1975, als pocs mesos de retirar-se, va començar la seva carrera com a entrenador en el Badalona, úlitmo equip en el qual va jugar. Posteriorment va ser passant per les banquetes d'equips de la Tercera Divisió espanyola com el CE Mataró o el FC Santboià entre uns altres, fins que en 1989 obté un dels seus majors èxits com a tècnic de la Va unir *Esportiva *Sant Andreu, club en el qual roman des de 1988 fins a 1991. Creixell va aconseguir l'ascens en 1990 a Segona Divisió B amb l'equip de Barcelona, sent triat millor tècnic de l'any en el grup català de Tercera, i va romandre un any més fins que va ser cessat.

Després de dues etapes en la UE Manlleu i el FC Palafrugell amb mals resultats, Creixell va tornar al Sant Andreu en 1993, i va romandre en el club barceloní dues temporades. Després va continuar entrenant al Badalona i a la UE Mataró, i en 1997 fitxa per la UE Sitges, on continua fins que torna al *Sant Andreu en 1999. Durant tota la dècada de 1990, Creixell va dirigir a sis equips catalans diferents.

Després d'una breu estada en la UDA Gramanet, en 2002 fitxa pel Centri d'Esports L'Hospitalet com a secretari tècnic, i es manté dues temporades en les quals el club hospitalense descendeix a Tercera. En 2005 torna de nou al Sant Andreu per ocupar la mateixa labor, i allí roman dos anys fins que es va desvincular del càrrec en 2007. Aquest mateix any, va tornar de nou al Club Esportiu Mataró, on aguanta dos anys en els quals no pot evitar que el club, enmig d'una crisi institucional, descendís a Preferent. En 2009, va tornar a les banquetes per dirigir al CD Montcada, i a mitjan campanya 2010/11 va ser contractat pel Club Esportiu Premià.

Durant els seus 34 anys com a entrenador, Creixell ha entrenat a 13 clubs de futbol catalans en diverses etapes i de forma ininterrompuda. La Federació Catalana de Futbol va voler guardonar-ho en 2008 amb una medalla en reconeixement a la seva carrera, però Creixell va renunciar a ella després d'una agra polèmica en ser expulsat d'un partit. L'endemà, va demanar disculpes a l'organisme.

A l'abril de 2011 va abandonar la CE *Premià, i va entrar al món de la ràdio com tertuliano en Ona FM.


Seguirem una estrategia basada en un pagina oficial de Facebook on actualitzarem diariament el seu estat d’acord amb la seva activitat i opinió futbolistica.
Intentarem crear un feedback amb els nostres seguidors per poder aconseguir un seguiment diari de la pàgina.
Avaluarem aquesta estrategia d’acord a la frequencia que anirem rebent i la interactuació amb els seguidors.

Jaume Creixell no té gaire presència a la xarxa ja que no és conegut arreu del món. Era un entrenador d‘un equip petit com és el Mataró i que jugaven a Segona Catalana. Amb diverses aportacions a diferents programes de televisió, com a “punto pelota”, han fet que el seu nom ressalti.

Actualment té un facebook al qual no utilitza massa, i algun vídeo a youtube, fent de tertulià, tan a Ona FM o programes diversos com punto pelota.

Volem aconseguir que el Jaume Creixell tingui una presencia en las xarxes socials mes notable a la que te, ja que es tracta un personatge mol anecdòtic. I am una personalitat mol forta a la resta.

La frase més coneguda del sr. Creixell va ser: "si no tinc raó me la tallo i em faig monja" esmentada a conseqüència de diversos problemes amb la federació catalana de futbol. Aquí deixem el link on podreu veure el video que posteriorment va sortir al APM i diversos zappings.

http://www.youtube.com/watch?v=KF2Xihbp78k

Quan Jaume Cruixell va anar al programa de "Punto Pelota" amb renom a la cadena de Interconomia. El hashtag #jaumecreixell va ser trending topyc a Espanya aquella nit. Per això, considerem que tenir presencia a les xarxes socials serà molt important i possiblement acoseguirem molts mes seguidors i gent interesada en els nostres comentaris.

Les estratègies que seguirem per accedir a les xarxes socials les hem dividit en Facebook, Twitter i Youtube.

FACEBOOK

La finalitat es donar a conèixer el ex entrenador Jaume Creixell i esmentar tot lo relacionat amb el món del futbol, especialment del F.C. Barcelona.
Ens dirigim a tota mena de públic, especialment seguidors del futbol i de la passió culé.
Seguirem una estratègia basada en un pagina oficial de Facebook on actualitzarem diàriament el seu estat d’acord amb la seva activitat i opinió futbolística.
Intentarem crear un feedback amb els nostres seguidors per poder aconseguir un seguiment diari de la pàgina.
Avaluarem aquesta estratègia d’acord a la freqüència que anirem rebent i la interactuació amb els seguidors.

TWITTER

La finalitat es donar a conèixer el ex entrenador Jaume Creixell i esmentar tot lo relacionat amb el món del futbol, especialment del F.C. Barcelona.
Ens dirigim a tota mena de públic, especialment seguidors del futbol i de la passió culé.
Seguirem una estratègia basada en un pàgina oficial de Twitter on realitzarem tweets diàriament relacionats amb el món del futbol i contestarem a tots els tweets que rebem. A demes, podrem interactuar amb altres personatges il·lustres del món relacionat que tinguin Twitter.
Intentarem crear un feedback amb els nostres seguidors per poder aconseguir un seguiment diari de la pàgina.
Avaluarem aquesta estratègia d’acord a la freqüència que anirem rebent i la interactuació amb els seguidors.

YOUTUBE

Crearem un canal de Youtube on mensualment o quan es consideri rellevant, penjarem algun vídeo de declaracions personals des de casa. Els altres vídeos en els que surti Jaume Creixell donarem l’enllaç des de la pàgina de Facebook i Twitter.
Avaluarem les estratègies d’aquest canal d’acord amb els comentaris que els nostres seguidors facin el respecte, les visites que rebem i el balanç de satisfacció.



La finalitat concreta del Twitter i Facebook de Jaume Creixell és obtenir major popularitat. És un personatge admirat per molts seguidors dels Futbol Club Barcelona, en conseqüència, la seva opinió futbolística és considera rellevant.

Ens dirigirem a tots els amants de l’esport rei, a traves dels mitjans esmentats amb anterioritat.
Les accions que utilitzarem seran comentar cada partit via Twitter en directe i fer cròniques dels esdeveniments a traves de Facebook.

En conclussió, creiem que és una oportunitat per aconseguir donar renom a aquest personatge i gràcies a les xarxes socials i tot el que envolten ho aconseguirem.


Consultoria MDMA.
Xavier Asensi
Borja Badosa
Joan Lopez
Oriol Ribas


PREZI: http://prezi.com/sgfrqkxqv8fj/present/?auth_key=c3otlmp&follow=hd6ifqxydthw

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada