divendres, 9 de desembre del 2011

Una "melodia" sobre l'Skate: DAEWON SONG


David Daewon Song, va néixer a Seül, Corea, el 19 de febrer de 1975. Actualment és considerat un dels millors skaters professionals del món, gràcies al seu gran domini sobre la taula.

Daewon amb només 10 anys va agafar el seu primer monopatí. El seu pare s'oposava al desig del seu fill per practicar aquest esport, tanmateix, finalment va accedir a compra-li un monopatí amb la condició que sempre el portés caminant, i entenent que si s'havia de fer mal ho hauria de deixar. El 1988 amb 13 anys es tornava professional després de guanyar el primer lloc en la competició de freestyle, i començava la seva carrera com a patinador professional amb l'equip llegendari Powell Peralta Bones Brigade.

La primera companyia per la qual va treballar va ser una petita empresa d' skate anomenada Gemco. Gràcies a aquesta companyia va poder viatjar als Estats Units i donar-se finalment un nom com a professional.

Des d'aleshores la seva carrera com a patinador no ha fet que créixer any rere any.
Fins que en el 2006, va rebre el Premi al Skater de l'Any
, atorgat per la popular revista de “Skateboarding Trasher Magazine”.

Ha aparegut com a personatge de la línia de videojocs sobre el món del Skate, hi ha fundat dues signatures de marques pròpies: Deca i Artafakt skateboards.

Durant la seva evolució com a patinador, s'ha decantat per l'estil “street” (de carrer), ja que com be diu el nom la major part on dedica la seva professió és el carrer. També l’hem pogut trobar en alguns vídeos esportius, patrocinant diferents marques comercials, que han apostant la seva figura com a imatge de l’empresa, com poden ser les marques DVS, Matix, Demons, World industries, d’entre les més conegudes.

En Daewon a les Xarxes Socials

Tot i fer-se un nom en l’àmbit professional i ser un dels més coneguts
en el món del skateboard, en David creiem que podria donar-se un nom a nivell mundial mitjançant les xarxes socials i aprofitar molt més aquestes eines per transmetre la seva actitud i la seva passió.

Daewon Song no té gaire presència a la xarxa ja que no és conegut arreu del món.

Actualment té Facebook on la seva aportació és mínima, ja que no l’actualitza pràcticament mai, i disposa d’algun vídeo a Youtube fent diferents enfrontaments de Freestyle amb companys
seus o de competicions a les quals a participat. De totes formes són vídeos penjats per altres companys.

Volem aconseguir que en David tingui una presència a les Xarxes Socials més notable a la que té actualment, ja que es tracta d’un personatge molt interessant per els amants d’aquest esport. Creiem també que per el seu esperit d’autosuperació i sacrifici, pot ajudar molt a un sector de persones que se’n poden sentir molt identificades i beneficiades.

Les estratègies que seguirem per accedir a les xarxes socials les hem dividit en Pàgina Personal (Blog), Facebook, Twitter i Youtube:

BLOG PERSONAL

El principal objectiu d’aquest Blog, es basa en donar la informació necessària per els principals seguidors del personatge en concret i del esport en si.

Ens basaríem en un pàgina principal on ens mostrés vídeos actualitzats

setmanalment, acompanyats dels pròxims esdeveniments més importants que es
disputaran.

Tindríem un espai dedicat per els principals Sponsors de l’artista, que serien els que farien possible el finançament de la web.

Seria una estratègia basada per els principals seguidors de l’esport que podríen accedir en tot detall d’aquesta actualitat esportiva.

FACEBOOK

La finalitat és donar a conèixer el nom de David Daewon Song i fer públic els esdeveniments

més importants relacionats amb el món del Skateboard.

Ens dirigim a tota mena de públic, especialment els apasionats del esport i concretament l’Skate. Seguirem una estratègia basada en un pàgina oficial de Facebook on actualitzarem diàriament el seu estat diari en funció de les activitats que vagin sorgint.

Intentarem crear un feedback amb els nostres seguidors per tenir un vincle i un lligam molt fidel i aconseguit així una proximitat amb els aficionats d’aquest esport.

TWITTER

Aquesta opció l’escollim com a font per donar-se a conèixer més personalment, i poder interlocutar de manera molt més activa amb els seus admiradors.

Serà un espai on podrà donar a conèixer la seva forma d’entrenament, la seva manera de pensar i com actuar davant de les adversitats.

Seguirem una estratègia basada en un pàgina oficial de Twitter on realitzarem tweets diàriament. Procurarem desenvolupar una intercomunicació amb altres personatges del mateix món professional.

Intentarem crear un feedback amb els nostres seguidors per poder aconseguir un seguiment diari de la pàgina.

YOUTUBE

Crearem un canal de Youtube on es penjaran tots els vídeos que surti en David patinant i donant a conèixer les seves habilitats sobre la taula. Cada vídeo tindrà el seu enllaç a les pàgines de Twitter i Facebook.

Trobem molt important aquest aspecte, ja que aquest mitjà del vídeos és la principal eina per donar a conèixer les seves habilitats.

Avaluarem les estratègies d’aquest canal d’acord amb els comentaris que els nostres seguidors facin el respecte, les visites que rebem i el balanç de satisfacció.

En conclusió

Per finalitzar, el que volem aconseguir es que doni a conèixer més el nostre pe
rsonatge, per així aconseguir augmentar el volum de patrocinadors, i augmentar el nombre d’aficionats d’aquest esport minoritari.

Creiem que és una oportunitat per aconseguir donar renom a aquest personatge i i desenvolupant l’estratègia esmentat creiem que serà viable.


Enllaç al Prezi: http://prezi.com/_lawitjioaxh/daewon-song/

Enlaç al Bubbl: https://bubbl.us/?h=b5e57/16e04f/74IO.HYE.PeUg

ELS FIDELS ANDORRANS

Esteve Ramírez

David Gaeta

Carles Gil

Oriol Martí

Daewon Song in NEW SHOES OR NO SHOES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada