dilluns, 5 de desembre del 2011

Grup Atlàntida 2.0

El grup Atlàntida va obrir les seves portes cap a l’any 1975, a la població costanera de Vilassar de Mar (Barcelona). Inicialment va néixer el Restaurant Atlàntida 2, el qual s'ha convertit en el local principal del grup. Tot seguit va ampliar-se amb La Botiga de L’Atlàntida una tenda de menjar preparat, i finalment fa dos anys, va inaugurar La Nova Atlàntida un modern restaurant que segueix les noves tendències gastronòmiques.


El grup Atlàntida aprofitant l’era de les xarxes socials, s’ha incorporat recentment a varis canals per arribar els seus clients; entre les més comunes Facebook, Twitter, Youtube,..



L’incorporació del grup a Facebook ha estat amb la finalitat de poder arribar al màxim de gent coneguda del entorn, sobretot joves i adolescents que no coneguin la nostre cuina, la nostre originalitat i la qualitat dels nostres plats. L’altre canal de pes en quan a la funció de difusió és el Twitter, on l’entitat a volgut donar peu a un feed-back entre consumidor i empresa per atendre millor a la demanda. És a dir, el client pot fer una crítica constructiva i l’entitat pot obrir diversos tipus de debat sobre els seus locals; com poden ser propers esdeveniments, menús per dies festius,... A través de Youtube tractem de ensenyar i donar a conèixer els nostres establiments, i el tipus d’ambient en el que treballem, per a que el client pugui veure una imatge real del que és la nostra empresa. A part dels esmentats anteriorment, també ens trobem a les webs de Netvibes, Flickr i LinkedIn amb una funció informativa, a temps real, tant per a clients com per a professionals.




I com a últim recurs, Grup Atlàntida a creat un espai a Blogspot, ón tothom que ho desitgi pot realitzar un blog sobre els nostres locals, explicant la seva experiència, l'ambient que s'hi pot trobar, o la qualitat dels serveis rebuts.

Consultors Mariscal: http://prezi.com/oal2h6shgn_b/restaurant-atlantida/



Xavi Nicolau, Sergi Pagés, Joaquim Carrión i Adrià Rendo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada