diumenge, 20 de novembre del 2011

JOSEF 2.0

Qui és en Josef Ajram ?

Josef Ajram Tares va néixer a Barcelona el 5 d'abril de 1978, de pare sirià i mare espanyola, li deu la iniciació a la bicicleta al seu avi matern.

Es considera un tipus afortunat, però confia més en la disciplina i en el càlcul que en l'atzar. Josef compagina la seva professió de day trader en la Borsa, amb l'esport. Són dos mons aparentment oposats en els quals viu sensacions extremes que reclamen constància, dinamisme i càlcul per mesurar possibilitats i capacitats.

Josef assegura que li agraden més el reptes que les competicions. La seva filosofia no és guanyar, sinó sentir-se bé amb el seu rendiment. Intenta seguir rigorosament la fórmula: vuit hores per dormir, altres vuit per treballar i les vuit restants per a ell.

Admira a Julián Sanz (ultrafondista de bici); Kilian Jornet (carreres de muntanya), Marcel Zamora (guanyador tres vegades del Ironman niçard) i a l'ultra runner Serge Girard.

Josef 2.0

En Josef sempre explica en les seves conferències, xerrades o entrevistes la importància de connectar amb les persones, parlar amb elles, respondre'ls i fer-los cas, interessar-te per elles, comprendre-les, ell les veu com una oportunitat/compradors. Després de tot, com ell diu: “Cada persona que parla amb tu, és un possible client”.

En Josef és molt conscient del fenomen 2.0, la revolució en la forma de comunicar. Amb una gran, notable i humana presència en l'univers social, ell diu que no hi ha ningú professional darrere de la cura, manteniment, desenvolupament i gestió, només Josef. Sens dubte, admet que la seva identitat online és una efectiva eina per connectar amb persones i amb marques. Josef, explica que tracta de comunicar el més humanament possible amb cadascuna de les persones que interactuen amb ell, sempre respon i finalitza dient que veu cada interacció amb el seu públic com una oportunitat inigualable de connectar i crear una relació autèntica, transparent i emocional.

Conclusió

Per tant com a conclusió direm que en Josef Ajram utilitza les xarxes per connectar amb persones, però sobretot amb clients. Ell viu a més de la seva activitat com a broker, d’una imatge i de la venda d’una manera de viure que connecta enseguida amb les persones i ha trobat en les xarxes una eina magnífica per difondre el seu missatge de llibertat i superació.


Pots trobar a Josef Ajram en el seu blog, en Twitter: @josefajram o en su página oficial de Facebook.


Cabegrisa Consultors

1 comentari:

  1. A primer cop d'ull si que sembla que la borsa i els esport siguin 2 mons totalment oposats, no obstant les 2 pasions de Josef Ajram comparteixen un element molt important i que diu molt sobre la pesronalitat de Josef. Aquest element és el RISC

    ResponElimina