diumenge, 20 de novembre del 2011

Rudy Fernàndez, la vida d'un guanyador!


Rodolfo Fernández Farrés va néixer el 4 d'abril de 1985 a Palma de Mallorca. Era el segon fill (la seva germana Marta va néixer el 22 de desembre de 1981), de Rodolfo Fernández i Maite Farrés. El passat esportiu dels seus pares, els dos exjugadors de bàsquet, va marcar la destinació dels seus fills, que van adoptar el bàsquet com a forma de vida.

Va començar a les categories inferiors del Joventut de Badalona (la Penya), l'any 2008 va fer el salt a la NBA de la mà dels PORTLAND TRAIL BLAZERS, i actualment és jugador dels DALLAS MAVERIKS. A causa del lock out que pateix la lliga americana, en aquests moments es troba jugant amb la samarreta del Reial Madrid fins a la resolució del problema.

Presencia a les xarxes socials

Rudy té diferents vies de promocionar-se a traves de interntet.
Principalment ell la que més utilitza és la pròpia pàgina oficial, on hi penja els seus comentaris de com ha anat el partit i les seves sensasions de joc o de recuperación si està en una lesió.

Rudy Fernàndez al Facebook ha rebut més de 88.475 clics m’agrada i 1.087 usuaris estan parlant d’ell ara mateix.
També hi penja fotografies més de caire personal perquè el poguem conèixer més, juntament amb les coses que fa diariament. A banda d'ensenyar-nos diferents vídeos i fotografies, ens enllaça a la seva pàgina web oficial, al seu Twitter, el canal de Youtube i el seu campus.


El metòde que utilitza ell
personalemt per interrelacionar és poc bidireccional, ja que no acostuma a respondre comentaris, ja siguin de Facebook o de Twitter. Tot i que podem trobar a vagades respostes als seus amics com en Pau Gasol. Per altre banda tothom que accedeixi a la xarxa pot comentar tot el que esmenta Rudy, fins el punt que algun cop demana consell perque els usuaris li recomanin algun llibre o pel•lícula.


Conclusió

La finalitat de l'estrella de l'NBA en les xarxes socials, és fer publicitat d’un mateix. Podem dir que gràcies a la xarxa Rudy va poder disputar el concurs de mates on en una web la gent votava entre tres jugadors diferents qui mereixia poder-hi assistir.

Com molts esportistes d'èlit, són instruments que poden ser molt útils per ells mateixos, i de la mateixa manera generen una imatge cap els aficionats de confiança i apropament cap a ells. Tot i que són eines que sempre has de tenir present que són perilloses i has de controlar sempre el que s'hi comenta.

Canasta guanyadora en una dècima de segon:
  • http://video.google.com/videoplay?docid=-23636380436237691

Esteve Ramírez
Carles Gil
David Gaeta
Oriol Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada