dijous, 17 de novembre del 2011

TV3 A LA XARXA

Tots coneixem TV3 i tots els canals que comprèn com el canal 33, el club Super3 o Esport 3... Dons bé, la seva repercussió a la xarxa també té un gran impacte. Trobem TV3 a casi totes les xarxes socials que coneixem: Facebook, Twitter, Youtube, Spotify, blogs i a la seva pàgina web té tot d’ aplicacions on podem comentar en directe les series, la F1... també hi ha enquestes on la cadena de televisió pregunta als espectadors la seva opinió sobre els programes que emeten.

El volum de seguidors de les diferents xarxes socials varia, així com la seva funció:
A facebook trobem que té 133.195 seguidors i la seva funció es bàsicament informativa ja que no rep molts comentaris dels seus seguidors, no hi ha molta participació.
A Twitter té 33.870 seguidors i 4.696 tweets. I la seva funció també és informativa i de difusió.
Amb el seu canal de Youtube ens ha sorprès ja que dels vídeos que ha penjat tenen mes de 63.000.000 de reproduccions, encara que la gent no els comenta molt, els de l’APM son els que tenen participació per part dels usuaris.
Pel que fa a la web de TV3 té 2.697.981 seguidors i no és d’estranyar ja que a més de la informació del canal, la programació i la televisió a la carta, tenen tot tipus d’aplicacions com les que hem enumerat anteriorment: jocs tipus trivial, on es fan preguntes sobre les series, hi ha blogs, fòrums per comentar els programes en directe, enquestes i un apartat d’atenció a l’audiència on es resolen dubtes i queixes dels seguidors.

En la nostra opinió la pagina web de TV3 es molt complerta i fàcil d’utilitzar per tots els públics. La seva presència a la xarxa es alta, ja que es troba a moltes xarxes socials on majoritàriament la seva finalitat es informar, difondre noticies i en alguns casos fomentar la participació dels espectadors.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada